اسپیکر

اسپیکر

Spiker
اسپیکر

اسپیکر

Spiker

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی


پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

ستفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 1501251007550 مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک
مخمر درصنایع غذایی
فشارهای بالای هیدرو استاتیک
هیدرو استاتیک
مخمر در صنایع
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2562 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 66

vچکیده v vاستفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداری گردید .

vکلیه نمونه ها پس از  24 ساعت نگهداری در 4°C  از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU)  فعالیت آنزیمی و تغییرات ریخت شناسی ،  مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که فشار50 MPa  هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های 75 و 100 مگاپاسکال در مدت 10 و 15 دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میکرو گراف الکترونی به روش اسکن میکروسکوپ الکترونی(SEM) حاکی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار 100 MPa  علیرغم افزایش فعالیت مخمر می باشد. v

vمیزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 و 150 مگاپاسکال کاهش یافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل یک چرخه لگاریتمی کاهش نشان می دهد که این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125, 100 و 150 مگاپاسکال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسی سلولی مخمر پس از یک ماه نگهداری در4°C  نشان داد که کلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبین رفته اند.

 

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

دانلود تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان


تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان

تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان 56صفحه قالب ورد قابل ویرایش

دانلود تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان

تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 88 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 56

توضیحات:

تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان

56صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

مقدمه

استقرار سیستمهای مکانیزه تأثیر بسیار مهمی در افزایش سرعت فرایندهای کاری و کاهش هزینه‌ها خواهد داشت. با رعایت اصل یکپارچگی که در این نرم افزارها رعایت شده است، انجام کارهای تکراری به حداقل می‌رسد و هزینه های جانبی کاهش می‌یابد. با استقرار این سیستمها، ابزارهای مدیریتی بسیار قوی همچون گزارشات متنوع از منابع اطلاعاتی درون سازمانی با قابلیت استناد به منشاء تولید اطلاعات (MRS) و کنترل و مشاهده پیشرفت امور در اختیار مدیران قرار خواهد گرفت. استقرار این سیستمها، باعث تغییرات اساسی در کیفیت انجام امور و در نتیجه منجر به تحولات بنیادین در سازمانهای سنتی خواهد شد. اندکی پس از استقرار کامل این سیستمها، سازمان یک سازمان متعالی با تواناییهای بسیار خواهد بود که می‌تواند به راحتی افزایش قابل توجهی در کیفیت و کمیت محصولات خود داشته باشد.

فهرست برخی ازمطالب:

 

مقدمه
فصل اول:شناسایی سازمان و جمع آوری اطلاعات
معرفی سازمان
چارت سازمانی
روند نمای گردش فرمها
جدول تصمیم گیری
فصل دوم : طراحی کلی
نمودار گردش مستندات
دیگرام محتوی (CD)
نمودار جریان داده (DFD)
فصل سوم : PS ، DD، ERD
Process Specification
Data Dictionary
Entity Relationship Diagram

مقدمه

 

فصل اول:شناسایی سازمان و جمع آوری اطلاعات

 

معرفی سازمان

چارت سازمانی

روند نمای گردش فرمها

 

جدول تصمیم گیری

 

فصل دوم : طراحی کلی

نمودار گردش مستندات

دیگرام محتوی (CD)

نمودار جریان داده (DFD)

فصل سوم : PS ، DD، ERD

Process Specification

Data Dictionary

Entity Relationship Diagram

 

دانلود تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان

دانلود تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)


تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)

تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی) 215صفحه قالب ورد قابل ویرایش

دانلود تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)

تحقیق با موضوع واشر انواع صنایع شیمیایی و پتروشیمی
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 281 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 215

توضیحات:

تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)

215صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

بررسی های مالی و اقتصادی

مقدمه

به منظور تعیین میزان سوددهی و شاخصهای اقتصادی طرح، ابتدا لازم است بررسی های مالی که مشتمل بر برآورد هزینه (کل هزینه های سرمایه ای، هزینه های مواد اولیه، تعمیرات و نگهداری، بالاسری کارخانه، استهلاک) و تنظیم جداول مالی 

می باشد، صورت گیرد. به منظور تعیین وضعیت مالی نیز می بایست جداول سود و زیان، گردش وجوه نقدی و ترازنامه طرح برای دوره معین (5 سال) پیش بینی و تنظیم گردد. این جداول باید همزمان وهماهنگ تکمیل گردند زیرا در آنها ارقام مشترکی وجود دارند که نیاز به همترای خواهند داشت. 

تجزیه و تحلیل وضعیت مالی طرح ایجاب می نماید تا پاره ای از نسبتها و شاخصهای اقتصادی مطرح در صنعت نیز محاسبه شوند تا بر مبنای میزان مطلوبیت هر یک از آنها(که به شرایط خاص هر کشور مرتبط می باشد)، دیدگاه کامل و جامعی نسبت به برآوردهای مالی، اقتصادی و مبانی آنها حاصل گردد. 

دراین فصل بر اساس برآوردهای فنی به عمل آمده در فصل سوم، با ارائه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هر یک، هزینه های ثابت و متغیر طرح، پیش بینی و قیمت تمام شده و همچنین سود سالیانه طرح محاسبه گردیده است. سپس مهمترین شاخصهای مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی قرار گرفته اند. در خاتمه این فصل، (ضمیمه یک) محاسبات فنی و مالی طرح را ارائه نموده، ضمن ارائه جداول سود وزیان، گردش وجوه نقدی و ترازنامه طرح و ارائه کاملی از شاخصهای اقتصادی، توجیه پذیری طرح را به اثبات 

می رساند. 

بررسی و برآوردهای فنی

مقدمه 

طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری ازدیدگاههای تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد. 

بررسی امکان احداث واحد از حیث نحوه تامین مواد اولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصصها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ... مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. 

مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات در خصوص ماهیت مواد  و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستمها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد. این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتاسیس در داخل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. 

در بررسی های فنی ابتدا روشهای مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و تواناییهای بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد. 

فهرست برخی ازمطالب:

 

فصل اول- چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی
فصل دوم- کلیات معرفی محصول
1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول
2-2 کالاهای قابل جانشین
3-2 بررسی بازار و قیمت فروش
فصل سوم- مطالعات فنی
مقدمه
1-3 معرفی روشهای مختلف تولید
2-3 تشریح فرایند تولید منتخب
3-3 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
4-3 تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
5-3 برآورد میزان مصرف مواد اولیه
6-3 دستگاهها و تاسیسات عمومی
7-3 تجهیزات وتاسیسات عمومی
8-3 محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز
9-3 محاسبه سطح زیر بنا و مساحت مورد نیاز
10-3 زمان بندی اجرای پروژه
فصل چهارم- بررسی های مالی و اقتصادی
مقدمه
1-4 اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن
1-1-4 برنامه تولید سالیانه
2-1-4 مقدار وارزش مواد اولیه مصرفی
3-1-4 هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز
4-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی
5-1-4 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش

فصل اول- چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی

فصل دوم- کلیات معرفی محصول

 1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول

 2-2 کالاهای قابل جانشین

 3-2 بررسی بازار و قیمت فروش

فصل سوم- مطالعات فنی

مقدمه

1-3 معرفی روشهای مختلف تولید

2-3 تشریح فرایند تولید منتخب

 3-3 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت

4-3 تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد

 5-3 برآورد میزان مصرف مواد اولیه

 6-3 دستگاهها و تاسیسات عمومی

 7-3 تجهیزات وتاسیسات عمومی

8-3 محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز

9-3 محاسبه سطح زیر بنا و مساحت مورد نیاز

10-3 زمان بندی اجرای پروژه

فصل چهارم- بررسی های مالی و اقتصادی مقدمه

1-4 اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن

1-1-4 برنامه تولید سالیانه

2-1-4 مقدار وارزش مواد اولیه مصرفی

3-1-4 هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز

4-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی

5-1-4 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش

و... .

دانلود تحقیق با موضوع واشر (انواع) (صنایع شیمیایی و پتروشیمی)

دانلود پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید


پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید

در این پروژه پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر به دو زبان فارسی و لاتین طبق موارد زیر بیان شده است 1 عنوان اصول آزمایشهای غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع 2 مقدمه 3 Manufacturing processes 4 Casting processes 5 Casting Defects 6 Ca

دانلود پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید

پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع
عنوان اصول آزمایشهای غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع
 آزمایشهای غیر مخرب Non Destructive Testing
روش های آزمایش غیر مخرب
بازرسی توسط ذرات مغناطیسی
دسته بندی عمران
فرمت فایل pptx
حجم فایل 20036 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 118

در این پروژه پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر به دو زبان فارسی و لاتین طبق موارد زیر بیان شده است:

1-  عنوان: اصول آزمایشهای غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع

2-  مقدمه

3-  Manufacturing processes

4-  Casting processes:

5-  Casting Defects

6-  Casting

7-  Rolling

8-  Welding Methods

9-  Forging and Rolling Defects

10-  آزمایشهای غیر مخرب(Non Destructive Testing)

11-  روش های آزمایش غیر مخرب

12-  بازرسی چشمی

13-  بازرسی توسط ذرات مغناطیسی  

14-  بازرسی توسط ذرات مغناطیسی (MT)

15-  روشهای مغناطیسی کردن قطعات

16-  جهات عیوب و حساسیت تشخیص آنها

17-  مزایای روش MT

18-  محدودیت های روش MT

19-  بازرسی توسط مایعات نافذ (PT)

20-  آزمایش PT

21-  مزایای روش PT

22-  محدودیت های روش PT

23-  بازرسی توسط جریان های گردابی Eddy Current

24-  بازرسی به روش فراصوتی Ultrasonic

25-  محدوده امواج صوتی:

26- روش Pulse echo:

27-  Radiography

28-  Non Conventional NDT methods

29-  Innovation in NDT

30-  Corrosion thickness gages

31-  Precision thickness gages

32-  Epoch flaw detectors

33-  Omni Scan portable modular NDT instrument

34-  Probe for tube inspection 

35-  Probes and transducers for aircraft inspection

36-  نتیجه گیری

دانلود پاورپوینت اصول آزمایش های غیر مخرب و زمینه بکارگیری آنها در صنایع در 118 اسلاید

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی


کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
تحقیق درباره کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
مقاله درمورد کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
فناوری نانو
نانو
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 3709 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تعداد صفحه:  53

نوع فایل:  Word 

فرمت فایل:  docx 

***  قابل ویـرایش

 

 


فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                          صفحه

چکیده                                                                                                                                                             1

فصل اول

معرفی فناوری نانو

1- 1- مقدمه                                                                                                                                                  3

1-2- تعریف فناوری نانو                                                                                                                              4

1-3- تاریخچه فناوری نانو                                                                                                                           6

1-4- فناوری نانو در دوران باستان                                                                                                              6

1-5- فناوری نانو در زمان مدرن                                                                                                                 8

1-6- روش ساخت تجهیزات در فناوری نانو                                                                                          13

1-7- مواد نانو                                                                                                                                             15

1-8- کاربردهای فناوری نانو                                                                                                                    17

فصل دوم

کاربردی فناوری نانو  در کشاورزی و صنایع غذایی

2-1- مقدمه                                                                                                                                                 23

2-2- کاربرد نانو در کشاورزی                                                                                                                25

2-2-1- استخراج DNA از گیاهان با کیت نانومغناطیسی                                                                    25

2-2-2-  افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانوکودهای شیمیایی                                                            25

2-2-3-  صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپرجاذب                        27

2-2-4- افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی                   29

2-3- کاربرد نانو در ماشین آلات و تجهیرات صنایع غذایی                                                                 31

2-4- کاربرد نانو در فرآوری مواد غذایی                                                                                               33

2-5- نقش فناوری نانو در پردازش غذا                                                                                                   33

2-6- نقش فناوری نانو در تثبیت و پوشش دهی آنزیم ها                                                                     33

2-7- نقش فناوری نانو در امولسیون های مواد غذایی                                                                           34

2-8-  نقش فناوری نانو در سنتز غذا                                                                                                        36

2-9- نقش فناوری نانو در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی                                                            36

2-10- نقش فناوری نانو در فیلتراسیون                                                                                                    37

2-11- رویکردهای دستکاری مواد در مقیاس نانو                                                                                 37

2-11-1- تولید نانو مواد                                                                                                                           37

2-11-2- آسیاب کردن                                                                                                                            38

2-11-3- هموژنیزه کردن                                                                                                                         39

2-12- فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی                                                                                         39

2-13- نانوکامپوزیت های پلیمری غیر قابل نفوذ                                                                                    39

2-14- نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره، مس، تیتانیوم و خواص ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی                                                                                                                   40

2-15- نائو سنسورها و بسته بندی های هوشمند                                                                                      42        

2-16- بسته بندی های بهبود یافته با فناوری پلاسمای سرد                                                                    42

2-17- کاربرد نانو در نگهداری و انبارداری مواد غذایی                                                                      43

2-17-1- اعلام انقضای مواد غذایی با نانو برچسب هوشمند                                                                43

2-17-2- آئروژل ها، بهترین عایق حرارتی                                                                                             44

نتیجه گیری                                                                                                                                                   46

منابع                                                                                                                                                              47

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                                          صفحه

شکل 1-1: مقایسه ابعاد نانو، میکرو و ماکرو                                                                                              5

شکل 1-2: جام شیشه‌ای در موزه انگلستان.                                                                                                6

شکل 1-3:  ظرف سرامیکی رنگارنگ درخشنده                                                                                      7

شکل 1-4:  شمشیر سابر دمشقی.                                                                                                                 7

شکل 1-5:  ساخت علامت تجاری شرکت IBM با استفاده از ۳۵ عدد اتم زنون                              10

شکل 1-6:  برش عرضی نانولوله کربنی چند لایه                                                                                    10

شکل 1-7:  خودرو در ابعاد نانو که با افزایش دما بر سطح طلا حرکت می‌کند.                                12

شکل 1-8:  دو روش کلی برای ساخت مواد نانو                                                                                    15

شکل 1-9:  مواد نانو صفر، یک، دو و سه بعدی                                                                                     17

شکل 1-10: طراحی آزمایشگاه کاملی برای تشخیص ژن با استفاده از فناوری نانو                            19

شکل 1-11: حسگر نانو برای شناسایی گازهای شیمیایی بر اساس تغییر در مقاومت مدار                 20

 

 

 

 

چکیده

 فناوری نانو به عنوان یک فناوری نوین در توسعه بسیاری از عرصه های علمی و صنعتی، توانسته است به خوبی جایگاه خود را در علوم کشاورزی و صنایع وابسته آن به اثبات برساند و امروزه بیشتر کاربردهای نانو در این عرصه تجاری سازی شده است. مقاله حاضر، یک مقاله مروری است و با توجه به اطلاعات گردآوری شده، کاربرد نانو در صنعت غذا، در ۵ بخش کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات، فراوری، بسته بندی و انبارداری تنظیم گردیده است. مورد مطالعه این تحقیق شرکت صنایع غذایی سحر همدان می باشد و مطالب متناسب با فرایندهای موجود در این شرکت جمع آوری شده است. استخراج DNA از گیاهان، افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانو کودهای شیمیایی، صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپر جاذب و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی از کاربردهای نانو در کشاورزی است، همچنین فناوری تائو میتواند در پردازش غذاء در تثبیت و پوشش دهی آنزیم هاء در امولسیون های مواد غذایی، نقش فناوری نانو در سنتز غذاء در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی، در فیلتراسیون و رویکردهای دستکاری مواد نفش داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

معرفی فناوری نانو 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- 1- مقدمه

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله مقالاتی درباره فناوری نانو، تلاش می‌کنیم شما را با مفاهیم کلی و ابتدایی این علم آشنا کنیم و کاربردهای نوین این فناوری در شاخه‌های گوناگون علم را بررسی کنیم تا شما بتوانید از آن در زندگی و کار خود استفاده کنید.

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی